Esittely

”Härkätien Kamarimuusikot ry on syksyllä 2004 perustettu kantahämäläinen kamarimusiikkiyhdistys. Sen jäsenistö koostuu musiikin ammattilaisista ja ammattiopiskelijoista, joita yhdistää pyyteetön soittamisen ja laulamisen riemu, sekä rakkaus kamarimusiikilliseen vuorovaikutukseen. Yhdistyksen motto on kamarimusiikin esittäminen yhdistyksen nimikkoeläimen sitkeydellä.”

Härät toimivat Kanta-Hämeen alueella. Yhdistyksen tarkoitus on ylläpitää ja edistää kamarimusiikkitoimintaa. Tämän toteuttamiseksi järjestämme kamarimusiikkikonsertteja ja –tapahtumia, mahdollisuuksien mukaan myös konsertti- ja opintomatkoja jäsenillemme sekä koulutustilaisuuksia, julkaisemme omia ääni- ja kuvatallenteita sekä keräämme kamarimusiikkinuotistoa. 

Yhdistykseemme voi liittyä niin varsinaiseksi kuin opiskelijajäseneksi, unohtamatta kannatusjäseniä. Varsinaisiksi jäseniksi hyväksytään Kanta-Hämeen seudulla vaikuttavia muusikoita, opiskelijajäseniksi musiikin opiskelijoita. Kannatusjäseneksi hyväksytään henkilö / oikeuskelpoinen yhtiö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa osallistumatta siihen aktiivisesti. Kunniajäsenistä päättää yhdistys keskuudessaan. 

***

Hallituksessa kaudella 2015-2016:

Päivi Hirvikoski (varapj), Eeva Kunnas, Saila Märkjärvi, Tuomas Nikkanen ja Elina Vikman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti